Alennustuotteet

Alennustuotteet
Timanttilaikkasarja 100mm B64
  • −20%
  • Uusi
  • Setti
teroituslaikat
Timanttilaikkasar...
Tarvike timanttilaikkasarja (10kpl)  luistimenteroituskoneeseen.
632,00 € Normaalihinta −20% 790,00 € Hinta
Timanttilaikkasarja 60mm B64
  • −20%
  • Uusi
  • Setti
teroituslaikat
Timanttilaikkasar...
Tarvike timanttilaikkasarja (8kpl) luistimenteroituskoneeseen.
418,04 € Normaalihinta −20% 522,55 € Hinta
Timanttimuotoilukiekko 90/1
  • −20%
  • Uusi
blackstone-tarvikkeet
Timanttimuotoiluk...
Tarvike timanttimuotoilurulla luistimenteroituskoneisiin.
67,29 € Normaalihinta −20% 84,11 € Hinta
Timanttimuotoilukiekko 95/1
  • −20%
  • Uusi
blackstone-tarvikkeet
Timanttimuotoiluk...
Tarvike timanttimuotoilurulla luistimenteroituskoneisiin.
67,29 € Normaalihinta −20% 84,11 € Hinta
Timanttimuotoilukiekko 100/1
  • −20%
  • Uusi
blackstone-tarvikkeet
Timanttimuotoiluk...
Tarvike timanttimuotoilurulla luistimenteroituskoneisiin.
67,29 € Normaalihinta −20% 84,11 € Hinta
Timanttimuotoilukiekko 85/1
  • −20%
  • Uusi
blackstone-tarvikkeet
Timanttimuotoiluk...
Tarvike timanttimuotoilurulla luistimenteroituskoneisiin.
67,29 € Normaalihinta −20% 84,11 € Hinta
Timanttimuotoilukiekko 80/1
  • −20%
  • Uusi
blackstone-tarvikkeet
Timanttimuotoiluk...
Tarvike timanttimuotoilurulla luistimenteroituskoneisiin.
67,29 € Normaalihinta −20% 84,11 € Hinta
Timanttimuotoilukiekko 80/1
  • −20%
  • Uusi
blackstone-tarvikkeet
Timanttimuotoiluk...
Tarvike timanttimuotoilurulla luistimenteroituskoneisiin.
67,29 € Normaalihinta −20% 84,11 € Hinta
Kaikki alennustuotteet

Tietosuoja

 

Rekisteröityminen

Tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä. Ensimmäisen tilauksen yhteydessä kuluttaja kuitenkin voi rekisteröityä Parduc asiakasrekisteriin ilmoittamalla nimensä sekä muut pakolliset tiedot. Samalla hänen tulee antaa suostumuksensa, että Parduc rekisteröi henkilötiedot (nimi, osoite, puhelin, sähköposti, sukupuoli) asiakasrekisteriinsä.

 

Yksityisyys ja tietosuoja

Parduc asiakastiedot ovat luottamuksellisia.

Kuluttajan tulee noudattaa tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta verkkokauppaa käyttäessään.

Parduc ei pyydä eikä tallenna kuluttajasta

a) pankkiyhteystietoja

b) luottokorttitietoja

 

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

 

REKISTERINPITÄJÄ

Mecatroplan Oy (y-tunnus: XXXXXXX)

www.parduc.com

 

OSOITE

Heinolan Vanhatie 25

15170 Lahti, Finland

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

 

puhelin +358 xxxxxx

sähköposti contact@parduc.com

 

REKISTERIN NIMI

Parduc asiakasrekisteri

 

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

 

Henkilö on rekisteröitynyt Parduc asiakkaaksi tai ostanut Parduc verkkokaupasta tavaraa.

 

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

 

Rekisterin käyttötarkoitus on Parduc asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää Parduc in toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Rekisterin tietoja voidaan käyttää Parducin omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Parducilla on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä Parduc shopasiakaspalveluun, sähköpostitse contact(at)parduc.com tai rekisterinhoitajalle.

 

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

 

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

 

Henkilön etu- ja sukunimi

Sähköpostiosoite

Postiosoite

Puhelinnumero

Tiedot käsitellyistä tilauksista

 

 

Tietojen luovutus

 

Tietoja ei luovuteta Parduc in ulkopuolelle. Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.

 

Rekisterin suojaus

 

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Parducin sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Parducin salasanasuojatulla palvelimella.

 

Tekniikka ja tietoturva

 

Kaikki verkkokaupassa käsitelty tieto on yleisten standardien mukaan suojattu. Ulkopuoliset eivät pääse verkkokaupan tai siihen yhteydessä olevien muiden järjestelmien tietoihin käsiksi.

 

Henkilö- ja maksutiedot

 

Henkilö- ja maksutiedot käsitellään aina salatussa SSL-yhteydessä. Maksutiedot (henkilötunnus, verkkopankki, luottokortti) käsitellään ulkopuolisessa suojatussa ja salatussa järjestelmässä, ja maksajan henkilötunnusta tai maksu- ja luottokortin numeroita yms. tunnistetietoja ei tallenneta verkkokauppaan.

 

Cookiet eli evästeet

 

Verkkokauppa käyttää järjestelmässään cookieita eli ns. evästeitä. Evästeiden (cookies) käyttö tulee olla sallittuna internet-selaimesta, että voit ostaa tuotteita verkkokaupasta. Evästeiden avulla varmistamme yksityisyydensuojan ja tietoturvallisen ostotapahtuman. Evästeiden avulla voidaan kerätä tietoja siitä, miten ja milloin verkkokauppaa käytetään. Evästeiden käytön tarkoituksena on myös analysoida ja kehittää palveluamme!

 

Tietojen pyytäminen tai poistaminen

 

Jos haluat saada rekisterissämme olevat tietosi nähtäväksesi tai haluat, että ne poistetaan, voit ottaa yhteyttä rekisterinpitäjän sähköpostiin contact@parduc.com